Volgende bijeenkomst

Jaarthema 2020 “De vier jaargetijden”

Er waren 4 workshops gepland. Deze zijn verspreid over het jaar 2020 en 2021 uitgevoerd – 1 workshop is doorgegaan – van 2 workshops zijn de patronen verstuurd – 1 workshop staat nog in de planning.

Het thema is geïnspireerd op het muziekstuk van Vivaldi.


Meestal presenteren de leden op de volgende bijeenkomst het werk van de vorige bijeenkomst.
Dit alles wordt samen met andere kantwerken van onze leden door Mia altijd heel mooi gepresenteerd. (Lace Lady – onderdeel van onze agenda)
Op de pagina “vorige bijeenkomst” tonen we de foto’s voorzien van de maker, de ontwerper, de bron – uiteraard na toestemming van de maker.

Onze eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op 18 september 2021. (uiteraard nog steeds onder voorbehoud maar we hebben goede hoop dat het kan doorgaan).

Inhoud: Herstarten kantkring na alle gecancelde bijeenkomsten. De nadruk ligt in deze bijeenkomst op het contact met elkaar en op het presenteren van het gemaakte werk op onze Lace tafel. Er wordt een klein kantwerkje aangeboden waarbij praten en klossen mogelijk is.

13 november – onder voorbehoud – het streven is om het jaarthema van 2020 af te ronden met de workshop thema Winter van Bets van Zeijl.

We hebben u patronen gestuurd van de 2 gemiste workshops.
Graag zien we van u foto’s van wat u al gemaakt heeft en willen we deze graag hier presenteren. AUB – de gegevens van u die we mogen publiceren er bijzetten. (voornaam of voornaam en achternaam of anoniem).
De kracht van onze bijeenkomsten is dat we elkaar inspireren. In ons kleine wereldje nu en nog kleinere kantwereldje is contact met onze kantvrienden van groot belang. Op die manier hopen we in contact te blijven met elkaar tot we elkaar in september 2021 weer mogen ontmoeten.


Agenda

2021

20 maart – gecanceld

5 juni – gecanceld

18 september – eerstvolgende bijeenkomst – ovh als we weer mogen, kunnen ….

13 november

Locatie en tijden

De kringbijeenkomsten van De Waaier vinden plaats tussen 10:00 en 15:30 uur in
Recreatiecentrum H2O, Uithof 1, 3841 WE Harmelen.
Telefonisch bereikbaar onder 0348 44 18 05.
website: h2oharmelen