Ledenproject

ledenproject – vlaggetjes

Onze kantkring bestond in 2020 VEERTIG jaar en dat wilden we vieren met onder andere het ledenproject “FEEST!”. Zoals eerder vermeld – het vieren van ons 40 jarig Jubileum is uitgesteld maar niet afgesteld. Dus we gaan door met de voorbereidingen ….

Er is een patronenbundel samengesteld waarin een uitgebreide reeks ontwerpen voor vlaggen, zowel voor klos- als naaldkant.  
Tijdens de kringbijeenkomst van november 2019 jaar ontvingen de aanwezigen al de patronen voor de vlaggen in A4-formaat in een map.
Het was de bedoeling dat op de volgende bijeenkomst de patronen voor de vlaggen van het kleinere formaat en de naaldkantvlaggen uitgedeeld werden . Door de 1e Lockdown is deze bijeenkomst niet doorgegaan maar u hebt de patronen ontvangen op onze laatste bijeenkomst van 5 september jl. of u hebt ze kunnen aanvragen via het secretariaat .

Verder hopen we nog steeds op ontwerpen van leden van de Waaier die door de leden kunnen uitgewerkt worden.

We hebben al heel veel mooie uitgewerkte vlaggetjes mogen ontvangen.
Van de door u ingeleverde gekleurde vlaggetjes en van de witte vlaggetjes zijn reeds vlaggenlijnen gemaakt.

We hopen u elke bijeenkomst te mogen ontvangen in een met onze vlaggen feestelijk versierde zaal in Harmelen. Vlaggetjes zijn nog steeds welkom – zowel gekleurde als witte. Het is immers een groeilijn en deze groeit tot het moment dat we ons jubileum kunnen vieren.

Ledenproject – de bloemenzuil (wordt nog vervolgd en mooi gepresenteerd )